Het hoofdkantoor van Hasco Invest biedt diverse ondersteunende diensten aan onze business units.

De bedrijven kunnen zo zelf kiezen van welke stafdiensten ze gebruik wensen te maken en kunnen zich op die manier volledig focussen op hun operationele en commerciële activiteiten.

Met deze diensten wil Hasco Invest, naast als financiële investeerder, ook optreden als business partner voor al onze bedrijven.

  • Marketing
  • HR
  • IT
  • Juridische dienst
  • Aankoop
  • Administratie
  • Boekhouding
  • Debiteuren
  • Controlling

Clear Filters
Francis Wanten
Voorzitter
Francis Wanten
Voorzitter

Francis Wanten, oprichter en aandeelhouder van Hasco Invest, treedt op als voorzitter van het directiecomité.

Stefan Baeten
Bestuurder
Stefan Baeten
Bestuurder

Stefan Baeten, algemeen directeur van Hasco Invest, is actief voor onze groep sinds 2003. Hij ondersteunt de Business Unit Managers in hun operationele beslissingen en waakt over de algemene organisatie van de groep Hasco Invest.

Dennis Edey
Bestuurder
Dennis Edey
Bestuurder

Dennis Edey is actief voor onze groep sinds 2005. Hij treedt op als bestuurder binnen het directiecomité en draagt de eindverantwoordelijkheid voor Hasco Invest en haar Business Units op vlak van IT.

Jef Evers
CFO
Jef Evers
CFO

Jef Evers, financieel directeur van Hasco Invest, is actief voor onze groep sinds 2017. Hij draagt de eindverantwoordelijkheid voor Hasco Invest op het vlak van Finance & Controlling

Walter Vankerckhoven
Bestuurder
Walter Vankerckhoven
Bestuurder

Walter Vankerckhoven, commercieel directeur van Hasco Invest, is actief voor onze groep sinds 2004. Hij staat in voor de commerciële strategie van Hasco Invest en haar Business Units.

Tom Lambert
Comfort Energy Group
Tom Lambert
Comfort Energy Group

Wij begeleiden onze klanten naar een duurzame energietoekomst. Op een haalbare en betaalbare manier, zonder in te boeten aan service en comfort. Met onze biobrandstoffen en CO2-compensatieprojecten zetten we samen belangrijke toekomstgerichte stappen in het binnen- en in het buitenland.

Stefan Baeten
Sustainable Energy Solutions
Stefan Baeten
Sustainable Energy Solutions

De energietransitie is primordiaal voor onze samenleving. Door onze kennis en kunde  van duurzame energieoplossingen te bundelen vormen we hierin het referentieplatform voor zowel particulieren als bedrijven in de Benelux.

Johannes Lagasse
Multi Logistics Group
Johannes Lagasse
Multi Logistics Group

Met onze gebundelde expertise in transport, opslag en overslag trachten wij onze klant van A tot Z te begeleiden op hun logistieke pad. De ambitie is om dit steeds zo smart, efficiënt en duurzaam mogelijk te doen, om zo de klant de beste service én oplossing te bieden.

Sven Bogaerts
Vestra Real Estate Group
Sven Bogaerts
Vestra Real Estate Group

Wij hebben de spreekwoordelijke ‘baksteen in de maag’. Dankzij onze gebundelde expertises voelen we ons helemaal thuis in zowel facility management, vastgoedbeheer als projectontwikkeling. Daarbij garanderen we steeds een persoonlijke, flexibele aanpak met oog voor de gebouwen én hun bewoners.

Kristof Nagels
Climagroup
Kristof Nagels
Climagroup

In een wereld waarin onze energievoorziening en ons klimaat onder druk staan, willen wij een steen verleggen. We doen dan ook meer dan enkel installaties plaatsen. We denken ook steeds mee én vooruit met onze klanten met wie we een duurzaam partnerschap aangaan.

Renilde Bogaerts
Administratie
Renilde Bogaerts
Administratie

Onze dienst Administratie behandelt alle documenten aangaande commissienota’s, creditnota’s, accijnzen, verkeersboetes... Ook de hele administratie rond tankkaarten wordt door ons behartigd. Wij werken voornamelijk voor Comfort Energy en All-In Tank Service.

Ann Claesen
Boekhouding
Ann Claesen
Boekhouding

Samen met mijn team verzorgen we de boekhouding van de Climagroup en al haar partners. We controleren en boeken de facturen, doen de nodige registraties in het financiële en diverse dagboek en leveren correcte maand- en jaarcijfers aan onze collega’s van dienst Controlling aan. Daarnaast beantwoorden we allerhande ad hoc vragen van onze partners.

Laura Morabito
Boekhouding
Laura Morabito
Boekhouding

Onze dienst Boekhouding staat in dienst van alle partners van Hasco Invest. Wij behartigen de aan- en verkoopfacturen, controleren de inkomende betalingen en zorgen dat alle leveranciers correct en op tijd betaald worden, indienen van de btw-aangiftes... We zorgen elke maand voor de volledige maandafsluiting zodat Controlling over de nodige cijfers beschikt.

Hans Verholen
Debiteuren
Hans Verholen
Debiteuren

In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en het beheer van het kredietrisico van de Holding Hascoinvest via het bepalen van kredietlimieten en het behandelen van dossiers dubieuze debiteuren. Ik doe dit in nauwe samenwerking met het Team Debiteuren.

Karel Raemaekers
Legal
Karel Raemaekers
Legal

Samen met mijn team leiden we Hasco Invest steeds in goede banen. Wij zorgen ervoor dat juridische aangelegenheden op een feilloze manier worden aangepakt, opgelost en/of vermeden.

Ronny Tiri
Marketing
Ronny Tiri
Marketing

In samenspraak met de Business Unit Managers stippel ik het strategisch marketingbeleid uit en de positionering van elk merk. Samen met mijn team werken we acties uit die binnen onze strategie passen.

Kevin Rogiers
Aankoop
Kevin Rogiers
Aankoop

Onze dienst Aankoop staat in voor alle professionele en kwaliteitsvolle aankopen voor Hasco Invest. Zo realiseer ik samen met mijn team voor alle partners schaalvoordelen door raamovereenkomsten.

Contacteer ons

Hasco Invest is voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten en is bereid tot elk vrijblijvend gesprek.

Heeft U ook zin in een kennismakingsgesprek?

Stel gerust uw vraag