Vandaag zijn we actief in België en Nederland en bestaan we uit 5 verschillende business units:

 

Vloeibare brandstoffen & tankservices
In de business unit Vloeibare brandstoffen en tankservices zijn we actief in vloeibare brandstoffen en tankdiensten. Zo kunnen we onze klanten steeds een volledig energiepakket aanbieden.

 

Klimatisatie, koeltechnieken en ventilatie
Met onze business unit Klimatisatie, koeltechnieken en ventilatie zijn we actief in de HVAC-sector. Dankzij onze filialen verspreid over diverse provincies, zijn we in staat om nationaal te werken. Hierbij ontwerpen, installeren en onderhouden we technische koel- en klimaatsystemen in bedrijven.

 

Duurzame hernieuwbare energieoplossingen
In deze business unit focussen we op duurzame en hernieuwbare energieoplossingen. Het doel is om duurzame energieprojecten te realiseren en te investeren in kilmaatportefeuilles gericht op hernieuwbare energie.

 

Vastgoedbeheer & ontwikkeling
Met onze vastgoedtak focussen we zowel op de residentiële markt als op de herontwikkeling van industriële sites. We verzorgen daarnaast ook de facilitaire dienstverlening binnen onze Hasco Invest groep.

 

Logistiek
Binnen de logistieke poot verzorgen we de op- en overslag van ruwe grondstoffen, zowel op de nationale als de internationale markt.

Clear Filters

Agro-NRG levert kwalitatief hoogwaardige zon-pv installaties aan agrarisch ondernemers en KMO’s, op basis van een full-service concept. Of de panelen nu op een schuur, stal of loods moeten; wij regelen alles voor u. Ook staan we klanten graag bij met meer informatie over de mogelijkheden voor subsidies en asbestsanering bij het plaatsen van zonnepanelen.

Al meer dan 20 jaar zijn we met All-in Tank Service specialisten in stookolietanks. De focus ligt op het uitvoeren van keuringen van stookolietanks, stookolietanks reinigen en/of verwijderen en het plaatsen van nieuwe mazouttanks. We richten ons tot bedrijven en particulieren. We bedienen onze klanten vanuit 3 regionale kantoren in België en hebben ons hoofdkantoor te Eke.

Boeren met Zon biedt ondernemers in Nederland de mogelijkheid om een complete zon-pv installatie aan te schaffen, op basis van een huurkoopregeling.

We bieden met Borcalor oplossingen aan in verwarming, koeling en ventilatie voor de residentiële en de industriële markt. Ons hoofdkantoor is gelegen te Bornem

Climabel is sinds 1970 gespecialiseerd in de installatie, reparatie en het onderhoud van airconditioning, verwarming en ventilatie voor kantoren, hotels, winkels… Gevestigd in het centrum van het land nabij Brussel, werken wij in België, Luxemburg en Noord-Frankrijk. Wij voeren alle soorten installaties uit, zowel op residentieel als commercieel en industrieel niveau.

Comfort Energy, met hoofdzetel in Hasselt, is de grootste onafhankelijke verdeler van stookolie in België en bestaat intussen meer dan 40 jaar. Met 13 eigen opslagplaatsen – verspreid over de verschillende provincies - en lokale handelaars in heel België willen we een lokale, kostenbewuste en klantgerichte energieleverancier zijn.

Bij Cooltech streven we ernaar een betrouwbare partner te zijn inzake technische koel- en klimaatsystemen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Alken.

Bij De Noyette zijn we actief voornamelijk gericht op de commerciële en industriële koeltechniek. Verder hoort ook klimatisatie bij ons aanbod. Ons hoofdkantoor is gelegen te Eke.

Encon is een studiebureau dat uitsluitend actief is op het vlak van energieprojecten voor bedrijven. We ontwikkelen en realiseren duurzame energieprojecten waarbij kostenefficiëntie primeert. Encon wil gekend zijn als een uniek ingenieursbureau dat totaaloplossingen op maat aanreikt: van studie tot concrete realisatie. Ons hoofdkantoor is gelegen te Bilzen. Verder zijn we ook actief in Nederland.

Energreen is een belangrijke speler op het gebied van groene energie in België en zet zich al 10 jaar in om ervoor te zorgen dat alle energie die morgen wordt geproduceerd, hernieuwbaar is.

Futurn is specialist in de (her-)ontwikkeling van bedrijfsvastgoed en vormt bestaande sites om tot een innovatieve mix van duurzame industriële gebouwen, kantoren, showrooms en projecten op maat. Samen met Vestra vormt Futurn de vroegere site Mobis Neovia te Lummen om tot bedrijvenpark voor zowel grote als kleine bedrijven. Dit bedrijvenpark is gelegen in de Bosstraat te Lummen.

GPC Europe, met hoofdzetel in Tielt, is een gespecialiseerde groothandel in fotovoltaische systemen,onderdelen en E-charging. Dankzij een ruime voorraad in ons eigen magazijn zijn we in staat om een flexibele werking en korte leveringstermijn te garanderen.

G&D Energy is opgericht in 2013 door ingenieur Gert Geraerts. Green & Durable Energy biedt u duurzame totaaloplossingen voor groene energie projecten, zowel voor particulieren (nieuwbouw en renovatie) als ondernemingen.

Hasco Climate Invest ontwikkelt, realiseert en exploiteert duurzame energieprojecten sinds 2018. Wij produceren ‘groene’ energie uit zonne- en windenergie. Dat doen we door zonnepanelen en windturbines te plaatsen op daken en terreinen van bedrijven in België en Nederland.

Hasco Technics staat in voor alle onderhouds- en herstellingswerken op onze verschillende sites doorheen het land.

Het Infinity-gebouw is één van ’s werelds meest duurzame gebouwen. Naast een state-of-the-art gebouw staan we echter ook voor duurzaam ondernemen en hoe we het verschil kunnen maken in deze wereld. Het is eveneens het hoofdkantoor van Encon gelegen te Bilzen.

Kraanbedrijf D.Buermans, opgericht in 1977 en gelegen in Olen, is gespecialiseerd in laden en lossen van binnenvaart- en zeevaartschepen in België en Nederland. Zowel bulk als stukgoederen kunnen moeiteloos worden overgeslagen.
Kraanbedrijf D. Buermans is een grote speler in de watergebonden logistieke sector met maar liefst 29 kranen, een uitgebreid machinepark en 45 medewerkers.

Lenaers Express is gespecialiseerd in zowel nationaals als internationaal transport, daarbij gaat het om zowel paketten als om volumetransport. 

LKC Service is gespecialiseerd in het plaatsen en ophalen van containers. Ook kan u bij ons terecht voor het vervoer van al uw goederen waarvoor een kraanwagen vereist is. Wij kunnen uw goederen laden en lossen, zelfs op verdiepingen en in kelders. Daarnaast beschikken we over enkele graafmachines, waarmee wij uw grond- en tuinwerken kunnen uitvoeren.

Met M&K verzorgen we studies, installaties, onderhoud en services voor koeltechnische installaties, airconditioning en ventilatie. Ons hoofdkantoor is gelegen te Wilrijk.

PLH is een herontwikkeling van een industriële site, gericht op bedrijven die activiteiten in het kader van CO2-neutraliteit willen ontplooien. De site wordt bediend door drie logistieke assen en is ideaal gelegen tussen België en Frankrijk en Duitsland en Nederland.

Vanuit Pure Air zijn we gespecialiseerd in het plaatsen, reinigen en onderhouden van ventilatiesystemen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Genk.

RCT Stevedoring is een logistieke partner net buiten de haven van Antwerpen in Willebroek. Zij bieden totaaloplossingen voor het laden, lossen en stockeren van verscheidene goederen (boomstammen, mineralen, ertsen, …). Deze logistieke dienstverlening gebeurt zowel via water als de weg.

Met Robair bieden we naast totaaloplossingen inzake commerciële en industriële koeling ook eenvoudige installaties aan inzake airconditioning. Ons hoofdkantoor is gelegen te Genk.

Smartspace is een eigentijdse en flexibele werkomgeving waar alles in het teken staat van kwaliteit, warmte en service. Zonder de onpersoonlijke uitstraling van een flex-office. Centraal: úw professionele identiteit, visibiliteit en bereikbaarheid. Meer nog, bij Smartspace wordt werken ook beleving en inspiratie.

Sun Calor is uitgegroeid tot een gespecialiseerde firma die zich bezighoudt met tank- en bodemsaneringen, en die elke opdracht, particulier of industrieel, op een veilige en correcte manier tot het gewenste resultaat brengt.

Met TVW Fuel Trucks bieden we nieuwe en tweedehands vrachtwagens, opleggers, aanhangwagens, trekkers, bestelwagens en bedrijfswagens aan voor binnen- en buitenland. We zijn marktleider op het vlak van verkoop van tweedehands ADR-tankwagens en onderscheiden ons in snelle levering en maatwerk over verschillende merknamen heen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Lummen.

Vestra is actief in projectontwikkeling en facilitaire dienstverlening. Sinds 2015 zijn we officieel bekend onder de naam Vestra. Momenteel beheren we meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt - bestaande of nieuwbouwappartementen - als op de herontwikkeling van industriële sites. Ons hoofdkantoor is gelegen te Hasselt.